Rondleiding Stokerij de Branding met proeverij

Tijdens de rondleiding bij Stokerij de Branding krijg je een inkijk in het productieproces van het ambachtelijk distilleren van onze diverse soorten rum, likeuren en gin. Tevens zal er van alles verteld gaan worden over onze distilleerderij de Branding en natuurlijk alles over de grondstoffen waarmee de dranken wordt gemaakt. Bij deze rondleiding wordt er tevens een kijkje gegeven in de showroom waar diverse ketels, houten vaten en diverse andere toebehoren staan tentoongesteld. De kosten voor deze rondleiding tot en met 6 personen zijn € 135. Meerkosten boven de 6 personen € 19,50 per persoon.


Workshop rum stoken

Tijdens een workshop rum stoken wordt alles verteld over het hoe en wat van rum distilleren. We gaan in op de grondstoffen waarmee rum wordt gemaakt en waarom het alleen daarom rum genoemd mag worden. Wij zijn in het bezit van diverse workshopketels waar je als deelnemer zelf gaat distilleren en de hiermee zelfgemaakte rum mee naar huis mag nemen. De kosten voor een workshop bij Stokerij de Branding zijn € 85 per persoon waarbij minimaal een aantal van 6 deelnemers vereist is om deze workshop doorgaan te laten vinden.

Om een afspraak te maken voor een workshop kunt u ons het beste mailen dan nemen wij contact met u op.
info@stokerijdebranding.nl


Cursus distilleren voor beginners 

In 3 intensieve lessen wordt het ambacht van distilleren onderwezen. Dat doen we in het eigen praktijklokaal van onze distilleerderij. De nadruk zal hierbij liggen op het stoken van fruit. Tijdens de praktijkonderdelen gaan de cursisten ook zelf stoken. Er wordt dan zowel een ruwstook als een fijnstook gemaakt. De kosten hiervoor zijn € 275 per persoon maar een aantal van 6 deelnemers is vereist is om deze workshop doorgaan te laten vinden. Na afloop van deze cursus zal er aan de deelnemers een bewijs van deelname worden verstrekt.

Om een afspraak te maken voor een cursus distilleren voor beginners  kunt u ons het beste mailen dan nemen wij contact met u op.
info@stokerijdebranding.nl


Private Label 

Het is mogelijk om samen met u een speciale rum of gin te ontwikkelen die wij voor u gaan produceren. In een aantal sessies wordt de smaak bepaald en vervolgens maken we afspraken over de verdere samenwerking. U kunt het door ons laten bottelen en wel of niet laten voorzien van etiketten.

Om een afspraak te maken voor het opzetten van een Private Label  kunt u ons het beste mailen dan nemen wij contact met u op.
info@stokerijdebranding.nl