De distilleerderij

Bij distilleerderij De Branding laten wij het oorspronkelijke vak van stoker herleven. Op ambachtelijke wijze en met natuurlijke ingrediënten produceren wij verschillende soorten rum en andere gedistilleerd. Daarbij streven wij steeds naar een originele smaakbeleving.


Een inkijkje bij Stokerij de Branding

Onze naam verwijst naar het toenmalige golfslagbad De Branding in Doorwerth. Hoog op de stuwwal werd het in 1934 gebouwd. In 1950 werd het zwem-attractiepark uitbreid met een restaurant en een hotel. Vooruitstrevend ondernemerschap op een unieke plek.


Workshops en cursussen

Wij verzorgen voor alle liefhebbers van distilleren workshops en cursussen.

Tijdens een workshop wordt alles verteld over het hoe en wat van rum distilleren. Wij hebben diverse workshopketels waar de deelnemers zelf gaan distilleren en de zelfgemaakte rum mee naar huis mogen nemen.

telefoon: +031 (0)85 06 04 884
e-mail: info@stokerijdebranding.nl


Stokerij de Branding importeur van distilleerketels

Stokerij de Branding is al enkele jaren importeur voor Nederland en België van distilleerketels van DES. Door het perfectioneren van de technologie, verbeteren van de producten en productiemethoden is DES uitgegroeid tot marktleider op het gebied van distilleerketels. Dankzij de deskundigheid en betrokkenheid van het personeel is DES al meer dan 60 jaar een begrip in de markt van professionele distilleerderijen en onder ambachtelijke hobbyisten. In onze toonzaal kunt u altijd terecht om eens te kijken naar onze ketels.

Voor het bezoeken van de toonzaal graag vooraf even bellen of mailen.
telefoon: +031 (0)85 06 04 884
e-mail: info@stokerijdebranding.nl

In onze webwinkel met distilleerbenodigdheden bent u ook van harte welkom. www.distilleerketels.com